1. 1. 2016

Nový rok, nový blog!

Přivítali jsme rok 2016 a já nám všem přeji, ať je plný radosti, spokojenosti a dobrého jídla, ale také skromnosti a vděčnosti. Já budu i v tomto roce vděčná - za zdravé děti, fungující rodinu, zdraví a svobodu. Také si zároveň uvědomuju, že to štěstí nemá každý a o to jsem vděčnější, snažím se neustále pracovat na svojí vnitřní rovnováze, hledám radost v maličkostech a chci každý den prožívat naplno. Doufám, že nás, kteří máme důvod k vděčnosti bude víc a víc a tím pádem nás bude i víc a víc spokojených a usměvavých.  

Ohledně blogu a vaření - v letošním roce se zdá se také rýsuje možnost natáčet video recepty a tak doufám, že je vyzkouším a že se Vám budou líbit, doufám, že se mi také podaří blog vylepšit, aby byl více přehledný a lépe se nám vařilo! 

A také, to nejdůležitější, děkuji Vám všem, kdo sem na blog chodíte a čtete ho, jsem za to moc vděčná! 

Tereza






6 komentářů:

  1. Pěkný článek. Přeji vše dobré do Nového roku a víc a víc čtenářů, kteří ti budou dělat radost:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! Obvykle takové věci nekomentuji, ale nedá mi to :) Píšeš, že blog bez odezvy je demotivující. Když se ale koukám na tvé předešlé články, skoro u každého článku máš minimálně jeden komentář, někde i čtyři a více. To je odezva. Já bloguji už rok a nemám tisíce ani statisíce čtenářů. Zjistila jsem, že pokud nemáš vyloženě témě, které je in a k tomu trošku štěstí, čtenáři si tě nachází pomaličku, zato jsou věrní. Zkus se zaměřit radši na pravidelnost psaní, zajímavý a nový obsah, kvalitní fotky, taková ta klasika, a buď trpělivá :) Ono to snad přijde! Kdybys chtěla poradit s něčím, klidně se ozvi na email ananasbarb@gmail.com!

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji ti do nového roku nové a nové čtenáře, ale hlavně neztrácej radost při psaní, to je to nejdůležitější :) Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, děkuju moc! Ať se ti daří a třeba se zase potkáme na nějakém vaření :)

      Vymazat