26. 11. 2015

Jáhelná kaše & maliny

Mám pro vás ještě jednu variantu jáhelné kaše, po ránu vás zahřeje a s malinovou omáčkou je opravdu neodolatelná a moc dobrá, pokud máte v mrazáku zásoby malin, je to jedna z možností jejich využití.



Budete potřebovat:

Pro 2 osoby, příprava: 10 minut

200ml vody nebo mléka nebo kokosového mléka
14 lžic směsi na jáhelnou kaši 
4 lžíce javorového sirupu
 2 větší hrsti mražených nebo čerstvých malin
2 lžíce javorového sirupu
drcené kakaové boby - dle chuti
golden berries - dle chuti
máta na ozdobu

Postup: Vodu, mléko nebo kokosového zahřejte v rendlíku pod bod varu, trvá to chviličku. Smíchejte se směsí na jáhelnou kaši, přidejte javorový sirup, dobře promíchejte a nechejte chvilku stát. Mezitím dejte do jiného rendlíku maliny, nechejte je zcela rozpustit a prohřát, také to trvá chviličku a přidejte javorový sirup, promíchejte. Na jáhelnou kaši naneste dle chuti horké maliny, drcené kakaové boby a golden berries, ihned podávejte. 


Vytisknout recept

Špatně načtený obrázek

2 komentáře:

  1. Jáhelnou kaši miluju, dávám si do ní trochu vanilkového cukru a na vrch pečené ovoce
    http://odkazdehokousek.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu moc dobrá a s pečeným ovocem to musí být také výborné!

      Vymazat