S využitím domácího kečupu si jistě hravě poradíte, ale přeci jen tento recept snad stojí za vyzkoušení, rychlá chuťovka, předkrm, nebo lehká večeře.
Budete potřebovat:
Pro 2 osoby, příprava: 15 minut
2ks oblíbeného pečiva - vhodná je např. ciabatta
6 vajec
100ml smetany ke šlehání
4-6 lžic domácího kečupu - recept ZDE
olivový olej
sůl, pepř
1 -2 lžíce parmezánu
čerstvá bazalka na ozdobu
Postup: V misce prošlehejte vidličkou vejce se smetanou, osolte, opepřete. Pečivo nakrájejte na plátky a na pánev dejte trochu olivového oleje, plátky pečiva opečte dozlatova. Mezitím do menší pánvičky, kterou můžete přiklopit, nalijte vaječnou směs, na středním plameni nechejte přiklopené cca 10 minut , je-li to potřeba omeletu obraťte. Těsně před podáváním naneste na opečené plátky trochu domácího kečupu, z omelety vykrojte vykrajovátkem kolečko, položte na plátek, naneste opět kečup, zasypejte parmezánem a bazalkou, podávejte.
Jednoduchý..a vypadá to opravdu moc pěkně :)
OdpovědětVymazatDíky za tip.
Lukáš
blog AJ LAF FEŠN
Děkuju, jsem ráda, že se hodí .)
Vymazat