11. 3. 2014

Vaření 20: Jarní zelné závitky

Jako náplň můžete použít červené zelí, čínské zelí, brokolici, květák, romanesco...podle vašeho uvážení a chutí, vždy se snažte použít části nebo listy, které jinak vyhazujete. Obávala jsem se jich, ale vlastně asi zbytečně. Verdikt: 4 gurmáni







6 komentářů:

  1. Jaj! Rýžový papírmám už doma pořádně dlouho... zelí mě nikdy nenapadlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomto případě se jedná o těsto mouka+ voda a špetka soli, ale rýžový papír by se na to také hodil :)

      Vymazat
  2. Paráda, další nápad, co se zelím :) Loni jsem mu nějak přišla na chuť a od té doby je u mě v různých obměnách stálým hostem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyoadaj parádně :)

    OdpovědětVymazat