Vaření 17: Brokolicová pěna s mozzarellou a mandlovým posypem
Na tento recept spotřebujete listy a košťál brokolice, můžete však přidat i trochu růžiček. Je vhodný jako předkrm, ale také jako zdravá svačinka, je lehce pikantní. Verdikt: 4 gurmáni
Košťál používám běžně, ale je pravda, že listy jsem doposud vyhazovala. Vypadá to super a jsem ráda, že došlo na jednu z mých velmi oblíbených surovin :)
:) Koštál zatím mixuju jen do polévky, případně přidávám do pesta :) Pěkný nápad! Těším se na celou brokolicovou kapitolu.... . Existuje tahle kuchařka v čj, případně v aj?
Teda tak tahle kombinace musí být opravdu zajímavá :)
OdpovědětVymazatTroufám si říct, že je :)
VymazatKošťál používám běžně, ale je pravda, že listy jsem doposud vyhazovala. Vypadá to super a jsem ráda, že došlo na jednu z mých velmi oblíbených surovin :)
OdpovědětVymazatTak to jsem taky ráda!
VymazatZ ceho je ten mandlovy posyp?
OdpovědětVymazatNa kostičky nakrájený chleba a kousky nasekaných mandlí, vše se společně opeče na oliv. oleji a vychladlé rozmixuje, může se přidat špetka chilli.
Vymazat:) Koštál zatím mixuju jen do polévky, případně přidávám do pesta :) Pěkný nápad! Těším se na celou brokolicovou kapitolu....
OdpovědětVymazat.
Existuje tahle kuchařka v čj, případně v aj?
Tak jsem ráda :), v čj myslím, že ne, v angličtině by možná mohla někde být k sehnání, ale jistě to nevím, zkus prohledat internet.
VymazatTento recept musím určite vyskúšať.
OdpovědětVymazatTvoj blog som objavila len dnes a som rada - je super :)
Děkuju, jsem moc ráda, že se ti u mě líbí :)
OdpovědětVymazat