25. 2. 2014

Vaření 12: Domácí těstovinové půlměsíčky s artyčokovou náplní

Domácí těstoviny jsem zkoušela poprvé, těsto je poměrně náročné na zpracování, protože je docela tuhé, ale snad se vydařilo, chuťově jsou těstoviny příjemné, artyčok nemá příliš výraznou chuť, ale bylinky ji pěkně podtrhnou. Verdikt: 4 gurmáni






7 komentářů:

  1. Jak z restaurace přímo v Itálii :) Domácí těstoviny chci zkusit už dlouho, zatím jediným úspěchem jsou nudle do polévky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, to bych na první pokus neviděla tak vydařeně :) ale děkuju, určitě je ideální na těsto mít takový ten speciální mlýnek/plackovač :), který já tedy nemám, ale jestli máš praxi s těstem na nudle, tak to na těstoviny už bude hračka :)

      Vymazat
    2. My ten plackovač máme doma, ale vůbec ho nevyužíváme. Většinou se nikomu nechce hledat a "instalovat" :)

      Vymazat
  2. Tak ty jsou parádní!!!
    Doma děláváme domácí leda flíčky :) (mnam!), ale tohle je naprosto luxusní. Kdyby mě neděsilo plnění, pustím se do něčeho podobného :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to, aby náplň byla spíše tužší konzistence a pak to jde samo :)

      Vymazat
  3. Já jsem domácí těstoviny také ještě nedělala, ale tyhle vypadají náramně! Tak ať se daří v dalších kulinářských testech:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jano, děkuju Vám moc! Přeji ať se také daří, ve všem do čeho se pustíte!

      Vymazat