Novinky v březnu rovná se dobroty a také předpříprava na Velikonoce - hlavně vymyslet, co pro děti a pro hosty, také plánujete? Vloni jsem připravovala mazanec a nádivku podle našich rodinných receptů a také jsem pomalovala vyfouknutá vajíčka, jukněte na odkazy. V březnu jsem konečně ochutnala sůl s tajnou přísadou od Nicolase Vahé a hned je moje nejoblíbenější, dochutí chleba s máslem stejně dobře jako sofistikovanější jídla. Čaj s karamelem už mám téměř spotřebovaný a chodím si k němu i jen tak nasávat vůni - pozor, je to návykové ). Tesco finest javorový sirup je taky celkem návykový a má velmi jemnou chuť. Doma jsme ochutnali sušenky Lotus Dinosaurus, které zejména děti zaujmou svým názvem a tvarem a po sportovních výkonech jistě oceníte praktické balení po třech kusech, variantu s čokoládovou polevou a cereální bez polevy. Ochutnala jsem také Gervais delicatese s fíky a ořechy, řekla bych, že chuťově je to příjemná změna od klasického gervais, která mě celkem potěšila, mohu také doporučit. Co nového jste vyzkoušeli v březnu vy?
Březen.
Sirup mám doma, ale ještě jsem ho nenačala, čekám, až spotřebuji předchozí z Billy :)
OdpovědětVymazatVěřím, že bude chutnat, tak jako mně :)
VymazatJá jsem spíš znovuobjevovala - třeba lásku k tahini, sardinkám a poctivému hrnku kakaa. Samozřejmě ne dohromady :)
OdpovědětVymazatVelikonoce nijak neslavím ani neprožívám, čeká mě práce, ale kolem všichni pečou mazance jak diví :)
Poctivé kakao je příjemné, to si také občas ráda dávám. Přeji ti ať jde práce co nejlépe a rychle, ať je také čas na odpočinek/zábavu :) :)
Vymazat