1. 12. 2014

Novinky: Listopad

Listopad byl hektický a zároveň vlastně klidný měsíc. Narodil se nám syn a tak se nyní hodně věnuji odpočinku a jemu. Ale přesto nějaké ty novinky mám! V DM jsem si objednala publikaci Kreativní advent, s dcerou budeme péct a vyrábět, těšte se na recept na nealkoholický punč! Jako dárek jsem dostala čokoládu Lindt Pistacho Delight a musím říct, že znám od Lindt lepší čokolády. Na pečení jsem zkusila čokoládu Callebaut - mléčnou a hořkou, k objednání na e-shopu Kitchenette. Čokoláda nádherně voní, je vhodná na různé tipy příprav/ohřevů/zpracování a je výborná. Celý listopad jsem si připravovala hodně smoothie s chia semínky - recept je naprosto jednoduchý - rozmixujete ovoce dle volby (maliny, jahody, borůvky) a bílý jogurt, přidáte dle chuti cukr či jiné sladidlo a 1-2 lžičky chia semínek. 

Pokud možno klidný a poetický prosinec přeji.  











7 komentářů:

  1. Cožeeeeeeeeee, něco jsem zaspala???? Gratuluju!!!! To je krásný!

    OdpovědětVymazat
  2. jůůů :3 to je krásný

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k synovi a přeji mu krásný život a hodně zdraví!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky a ač nejsem takový ten "obdivovač dětí", tak mrně je roztomilé :) Škoda té čokolády, napřed jsem viděla obrázek a hned si řekla, že si ji koupím, ale pak jsem přečetla tvůj názor a zvážím to :) Čokoládové pecky jsou výborná záležitost, mám doma pětikilový kýbl (a občas bych si jen tak nabrala hrst a snědla :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)...ona ta čokoláda není špatná, to ne, ale mají lepší kombinace :) tak to naprosto chápu, protože jsem na tom stejně, ale zatím se držím.

      Vymazat