31. 10. 2014

Vaření 115: Sladké bramborové chipsy

Tato varianta úpravy bramborových slupek by mě asi nikdy nenapadla. Nutno podotknout, že cukrem obalované slupky čehokoliv jsou celkem dost sladké (na mě hodně) a vlastně chuť samotné potraviny tolik necítíte. Ale na druhou stranu je to zajímavý tip na zpracování slupek a hodí se třeba zrovna pro dnešní strašidelný večer, co myslíte? Verdikt: 3,5 gurmána 






4 komentáře:

  1. Tohle by mi přišlo třeba k Halloweenu opravdu jako taková zajímavá alternativa k různým křupkám a tak, ale běžně bych na to asi chuť nedostala. Ale zas třeba když to zkusím, začnu slupkovat každý večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je to prostor pro experimentování a přidávání různých koření, tak bych i věřila, že je to možné :)

      Vymazat
  2. vypadá to suprově :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat