20. 10. 2014

Vaření 105,106,107: MENU 100% VEGETARIÁN

Na menu jsem se celkem těšila, ale moc mě nenadchlo. Nejlepší  jsou závitky, je na nich fajn, že si můžete do rýžové směsi přidat to, co vám chutná - olivy, bylinky, oříšky, apod. a chuť si tak přizpůsobit, Seitan (vegetariánské maso) jsem jedla poprvé v životě, na můj vkus je moc slaný, ale jinak není špatný, fenyklová omáčka je chuťově velmi příjemná, v původním receptu je ještě steak i omáčka doplněna strouhanou pomerančovou kůrou, což mi k výsledku už vůbec nešlo, takže jsem tento krok vynechala. Největším propadákem je ovšem dýňové pyré, které moje chutě opravdu vůbec neuspokojilo. Celkový verdikt: 2,5 gurmána

Zelné závitky a la Dolmas

Seitan s fenyklovou omáčkou

Dýňové pyré











2 komentáře:

  1. Zelné závitky mám ráda, můžou být pokaždé jiné, když si člověk s náplní trochu vyhraje. Seitan znám, ale moc nepoužívám, spíš si koupím třeba tempeh, ten mi chutná o dost víc. A škoda toho dýňového pyré, já jak slyším "dýně", vždycky doufám v něco úžasného :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tempeh jsem ještě neochutnala, děkuju za tip, zkusím. Taky jsem se na to pyré těšila, ale opravdu to nebyla dobrá kombinace....stane se...

      Vymazat