29. 9. 2014

Vaření 98: Nakládaný květák/brokolice

Chuťově nezajímavé a moc kyselé, už bych se do přípravy znovu nepouštěla, to raději z košťálu připravit polévku. Verdikt: 1 gurmán

Barevný podzim.



4 komentáře:

  1. Vzhledově to připomíná nakládané houby a asi je lepší zůstat u nich :) Já košťál normálně používám, třeba zapečený v troubě nebo grilovaný nebo rozmixovaný v pyré.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to zajímavě :D ale asi bych to nezkoušela .. nevím ani k čemu by se to dalo jíst, jen tak nebo k něčemu? http://cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Asi jen tak nebo k sýrům, v obložené míse...ale byly a budou větší lahůdky, toto nic moc.

    OdpovědětVymazat