Vzhledově to připomíná nakládané houby a asi je lepší zůstat u nich :) Já košťál normálně používám, třeba zapečený v troubě nebo grilovaný nebo rozmixovaný v pyré.
Bezva tipy, taky zkusím :)
Vypadá to zajímavě :D ale asi bych to nezkoušela .. nevím ani k čemu by se to dalo jíst, jen tak nebo k něčemu? http://cookingwithsusa.blogspot.cz
Asi jen tak nebo k sýrům, v obložené míse...ale byly a budou větší lahůdky, toto nic moc.
Vzhledově to připomíná nakládané houby a asi je lepší zůstat u nich :) Já košťál normálně používám, třeba zapečený v troubě nebo grilovaný nebo rozmixovaný v pyré.
OdpovědětVymazatBezva tipy, taky zkusím :)
VymazatVypadá to zajímavě :D ale asi bych to nezkoušela .. nevím ani k čemu by se to dalo jíst, jen tak nebo k něčemu? http://cookingwithsusa.blogspot.cz
OdpovědětVymazatAsi jen tak nebo k sýrům, v obložené míse...ale byly a budou větší lahůdky, toto nic moc.
OdpovědětVymazat