3. 9. 2014

Novinky pro měsíc srpen

Blog slaví 1. narozeniny!!! Před rokem v srpnu jsem začala psát tento blog a jsem moc ráda, že tady mám VÁS - samé milé čtenáře a že si třeba i něco dobrého uvaříte :) děkuji VÁM za přízeň, které si moc vážím! K blogo-narozeninám jsem dostala dva nádherné dárky, ze kterých mám velikou radost - dvě kuchařky - What Katie ate a Gateaux de reve. Co se týká jídla, zkusila jsem v tomto měsíci zeleninovo-ovocnou bedýnku Svět bedýnek a byla jsem dost zklamaná, chtěla bych vědět jaké máte Vy zkušenosti s bedýnkováním? Naopak mě potěšila tradiční játrová paštika, která je sice dražší, ale je opravdu výborná. Další novinkou od srpna je moje inspirativní nástěnka na Pinterestu a blog je také na Bloglovin - možná jste si již všimli v pravém menu. Krásné září všem! 






V srpnu u nás doma letělo jakékoliv smoothie - třeba kakaovo-banánové.





10 komentářů:

  1. Gratuluji k blogo-narozeninám! A přeji ještě mnoho podobně parádních let :) Tuhle játrovku si kupuji celkem pravidelně. Jako malá jsem paštiky nesnášela, ale tohle je o milion tříd jinde, fakt výborná. Bedýnky jsem zkusila jednou, oproti tomu, co psali na stránkách, jsem dostala v podstatě bednu brambor a mrkve a za ty peníze to teda nestálo...ale možná jim dám někdy ještě šanci, spousta lidí si bedýnky chválí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Já jsem dostala za dost peněz celkem podprůměrnou zeleninu, lepší koupím v obchodě, ale taky jsem se setkala s chválou, proto se i ptám na vaše zkušenosti, jestli to byla jen náhoda nebo ne.

      Vymazat
  2. Ty dvě kuchařky závidím, musím si pořídit nějaké plné krásných obrázků :D

    OdpovědětVymazat
  3. Aj aj, tu skandinávskou kuchařku tuze závidím... a přeju všechno nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, teď na podzim by měla být také k dostání anglická verze a taky nová kuchařka, chce to sledovat na zahraničních book shopech.

      Vymazat
  4. Taktez preji vsechno nejlepsi! Gateaux de reve jsem dostala k narozeninam taky, jen nevim, ktery dort vyzkouset prvni... At se ti dari!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejný problém, ale myslím, že nakonec je to jedno, všechny vypadají božsky. Děkuju :)

      Vymazat
  5. Játrovou miluji, tohle je best paštika :)

    OdpovědětVymazat