12. 8. 2014

Vaření 79: Domácí meduňkový čaj s kůrou pomeranče

Meduňkový čaj znám, babička si vždycky meduňku sušila, chuť je to taková zvláštní, většinou mi chutnal s medem. Musím ale říct, že s pomerančovou kůrou je čaj lepší a je hezky voňavý. Ideální dárek pro každého, kdo má rád bylinky/čaje. Verdikt: 4 gurmáni





4 komentáře:

  1. Já meduňkový čaj piju pořád, střídám teda s mátovým. Ale s pomerančovou kůrou ho neznám, tak určitě vyzkouším. Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :) neřekla bych to ani, ale s kůrou mi chutná víc.

      Vymazat
  2. Ještě jsem ho nikdy nepila, ale tak snad konečně vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) stačí listy sušit na novinách týden/dva - podle toho, jak jsou veliké a kůru 2 dny, ale klidně spolu s listy, ideálně bio pomeranč.

      Vymazat