5. 8. 2014

Novinky pro měsíc červenec

Červenec se nese v duchu nových ONLINE objevů, tak se pojďme podívat. 

1. Skvělé recepty i z netradičních surovin (v angličtině) www.101cookbooks.com  

2. Batáty (doma jsem je zkoušela poprvé a jsou vynikající!) a výborné recepty, co z nich připravit (nejen z nich) na jednom z nejkrásnějších českých food blogů www.vypecky.com 





3. Celerové hranolky z trouby a web www.trvalefit.cz, kde najdete mnoho tipů na zdravé stravování a jak si udržovat formu. Příprava hranolek je snadná, rychlá a jsou výborné jako příloha nebo doplnění vaší oblíbené přílohy.




4. Soutěž na Mall.cz - Vaříme s dětmi - uvařte týdenní recept a pošlete fotky, můžete vyhrávat různé spotřebiče nebo nakonec robota KitchenAid, zapojíte se?





Krásný srpen všem!



8 komentářů:

  1. Jee, ta je krásná! Holčička! NEmám teď na blogger moc času, ale ráda jsem se tu zase stavila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc, jsem ráda, že jsi se stavila ráda :), stýská se mi po tvých článcích, tak doufám, že se zase času bude dostávat víc, malá ať hezky roste a mějte se krásně!

      Vymazat
  2. :) batáty se chystám vyzkoušet v nejbližší době, už jenom proto, že je na ně akce v Kauflandu. Jak moc jsou tyhle sladké brambory sladké?
    .
    O soutěži jsem nevěděla, tak se zkusím zapojit. Jen to dítě ještě sehnat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou takové lehce nasládlé, nevím, jak bych tu chuť popsala, je specifická, ale moc dobrá, měla jsem např. pyré - které je výborné, já jsem je tady vyfotila a zkoušela podle receptu, na který jsem dala odkaz - jsou kořeněné, pečené v troubě. Jde z nich také polévka - ale tu jsem nezkoušela. Myslím, že v té soutěži ani nejde o to mít dítě, ale spíše zajímavě jídlo pro dítě připravit :)

      Vymazat
  3. tie batáty sú zaujímavé :) a tie hranolky zo zeleru idem hneď skúsiť :)

    OdpovědětVymazat
  4. Batáty i celerové hranolky dělám pravidelně (a taky třeba mrkvové nebo kedlubnové), jsou výborné! Stejně jako třeba celerová kaše jako změna od bramborové klasiky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasí, celerová kaše je skvělá! Mrkev a kedlubnu taky musím někdy zkusit :) díky za tip.

      Vymazat