Jedná se skutečně o takový rychlo recept, i když záleží asi také na tom, jakou zvolíte variantu a jaké ovoce. Buď marmeládu připravíte v podstatě svařením zbylé ovocné dužiny (např. po výrobě domácího džusu) s cukrem, nebo použijete klasicky celé ovoce dle chuti. Já jsem měla letos spoustu třešní, tak proto tato varianta. Jediné mínus bych viděla v tom, že je potřeba marmeládu po otevření rychle spotřebovat a chuť je opravdu jednoduchá, čistě ovocná, žádná nová chuťová kombinace...verdikt: 4 gurmáni
Třešňovou jsem nedělala už několik let, většinou do marmelády padnou zásoby meruněk nebo jahod. Letos snad dojde na ostružinovou :)
OdpovědětVymazatVšechny domácí jsou moc dobré, bohužel ostružiny už na zahradě nemáme, ale je taky skvělá, ať se povede :)
VymazatMiluju vačení,takže tvůj blog je mi velkou inspirací..:)
OdpovědětVymazathttp://the-original-world.blogspot.cz/
To jsem moc ráda! Děkuju :)
Vymazat