22. 6. 2014

Vaření 56,57,58: MENU - ČERSTVÉ PROSÍM

Toto menu je velmi snadné a rychlé na přípravu, ze sezónních potravin ho máte raz dva. A je takové letní, do pařáků, hezky osvěží. Skládá se z receptů na: Sorbet za hubičku, Chřestové gazpacho a Brokolicové carpaccio s parmezánem

Chřestové gazpacho mě tolik nenadchlo, asi nejsem na studené polévky moc zvyklá. Brokolicové carpaccio je výborné, tady mohu jedině tleskat. Na sorbet můžete použít jakékoliv ovoce dle vaší volby, takže výsledná chuť je na vás, kombinace jahoda a kiwi je moje oblíbená, takže já jsem byla spokojená, vynechala jsem promíchání s bílkem a myslím, že to vůbec nevadilo. Když udělám průměr hodnocení všech tří, tak mám výsledek 3,5 gurmána. 













2 komentáře:

  1. Jé, toto krásně kvete :) Carpaccio vypadá moc chutně. Na studené polévky mě teda taky neužije, ale zas nevypadá to jako špatná kombinace. Z jahod jsem ještě nikdy nic nevyrobila, protože jen co se mi ocitnou v hrsti, putují hned do pusy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu, mám vůbec s ovocem trochu problém, že ho ujídám, než z něj něco vyrobím, ale většinou se to nakonec podaří :) chce to mít větší zásobu

      Vymazat