11. 6. 2014

Vaření 52: Nepečený dortík

Autorka kuchařky Lisa u receptu uvádí, že je to dort, který jí tradičně připravovala babička k narozeninám, byla jsem na výsledek tedy opravdu hodně natěšená. Opět se zde využije panettone nebo brioška. Poměry trochu nesedí, takže mi dost briošky zbylo a výsledek mě trochu zklamal, jako narozeninový dort bych asi zvolila něco složitějšího a chuťově zajímavější je určitě spíše semifreddo. Verdikt: 3,5 gurmána





2 komentáře:

  1. Nevypadá špatně, ale k narozeninám bych asi taky radši dělala něco "honosnějšího". Moc se mi ale líbí na posledních fotkách květinové zátiší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvolila bych ho spíš jako takovou rychlou variantu pro nečekanou návštěvu....děkuju :)

      Vymazat