29. 4. 2014

Vaření 32: Sladká banánová rýže

Zbyla vám rýže, těstoviny nebo kuskus, ale nechcete je vyhodit? Právě na to budou zaměřeny následující recepty. Jako první sladká varianta rýže. Podává se chlazená a mohla by být teoreticky servírována jako dezert. Kombinace banán, rýže, mandlové mléko, javorový sirup a rozinky se zdá být lákavá, ale já jsem touto chutí příliš oslovena nebyla, trochu připomíná dětskou stravu, je to takové, no já nevím, nic moc. Verdikt: 2 gurmáni











2 komentáře:

  1. Možná se tam tluče moc chutí - banán, javorový sirup, mandlové mléko..? Já teda rýži na sladko nemusím, ale ségra by se po ní utloukla, tak to na ní třeba otestuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony naopak, možná paradoxně, ty chutě nejsou vůbec výrazné, takže je to takové mdlé, téměř bez chuti, jako dětské jídlo.

      Vymazat