:) ale vypadají moc pěkně... . Btw: Konečně jsem koupila ten chřest. Měli jen bílý a trochu sušší, takže nic moc. Stejná zkušenost jako loni. Mě a chřestu holt není přáno...
Nedávno jsem dělala podobné, ale s brokolicovou pěnou a byly dobré. Chřest si asi nejvíc vychutnám v takové té tradiční úpravě, s holandskou omáčkou...
:) ale vypadají moc pěkně...
OdpovědětVymazat.
Btw: Konečně jsem koupila ten chřest. Měli jen bílý a trochu sušší, takže nic moc. Stejná zkušenost jako loni. Mě a chřestu holt není přáno...
Zelený je mnohem lepší, bílý je většinou nic moc....ale třeba ještě bude šance a seženeš, držím palce.
VymazatBudu merčit :)
VymazatDěkuju
Nedávno jsem dělala podobné, ale s brokolicovou pěnou a byly dobré. Chřest si asi nejvíc vychutnám v takové té tradiční úpravě, s holandskou omáčkou...
OdpovědětVymazatTo je pravda, taky ho tak mám nejradši :)
Vymazat