16. 4. 2014

Můj recept s Activií I: Malinovo-smetanové pokušení

Bílá Activie je můj oblíbený jogurt a tak jsem ráda využila nabídku od Activie a Blexu (český výrobce kuchyňských potřeb) a dostala jsem od nich balíček plný bílé Activie, Danonina a formu na dort. A díky této nabídce jsem také byla "donucena" zkusit vymyslet nějaké nové recepty. A dnes odpoledne jsem zkusila první. Je super rychlý a nám moc chutná. Activia je skvělá také ke snídani, mám ji ráda třeba smíchanou s ovesnými vločkami a čerstvým ovocem, ale někdy i jen tak samotnou. Napište mi, jak se vám recept líbí a těšte se ještě na druhý a na soutěž (právě o formu na dort od Blexu), hezký den!



Budete potřebovat:

Pro 2 osoby, příprava: necelých 15 minut

200ml smetany ke šlehání (pro FIT variantu smetanu vynechejte)
cukr podle vaší chuti, já jsem použila cca 2 polévkové lžíce třtinového cukru
2 kelímky bílé Acitivie
2 hrsti malin 
vaše oblíbené sušenky, možno nahradit piškoty, ke snídani také např. ovesnými vločkami

Postup: Smetanu jsem ušlehala dotuha s cukrem. Smíchala jsem jí s bílou Activií. Sušenku jsem rozdrtila a nasypala na dno pohárku/mističky. Pokryla jsem smetanovo-jogurtovou vrstvou a zasypala malinami a takto ještě jednu vrstvu. Hotovo. Podávejte chlazené.




5 komentářů:

  1. Ach jo, zrovna jsem dovečeřela a hned bych zas jedla :) Vypadá to chutně, akorát si sednout někam na zahradu a zabořit lžičku...tak ještě trochu toho slunka venku a zrealizuji to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes to venku vypadá docela slibně, i když teploty zatím nic moc, ale výhoda docela je, že umí léto připomenout právě i doma :)

      Vymazat
  2. nádherný blog! moc se mi líbí tvoje příspěvky :) sama mám začínající blog a byla bych moc ráda, kdyby sis udělala čas a podívala se na něj :)
    http://anovam.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Míšo, děkuju ti, jsem ráda, že se ti tady líbí, třeba si něco dobrého i uvaříš :) v tvém věku určitě nebude problém najít si cestu k mnoha čtenářům a stejně tak v oblasti fashion, které se myslím hodláš na blogu věnovat, já myslím, že jsi na dobré cestě, tak jen tak dál, snaž se sledovat, co tvé čtenáře baví a reagovat na to, přeju ti s blogem mnoho úspěchů!

      Vymazat