8. 3. 2014

New in: Nákupy v únoru

Tak a je to tady! Těším se strašně moc na první opravdu teplé dny, trhy, rozkvetlé záhony...Ale to ještě chvilku potrvá, tak pojďme k produktům, které jsem zkusila v únoru. Miluju čokolády Lindt a zejména Lindor, ale jelikož vždy hrozí, že zmizí celé velké balení najednou oceňuji toto mini balení, které je i praktické na cesty, když si při čekání někde potřebujete prostě NUTNĚ dát posilující kousek čokolády. Zkusila jsem také sojovou smetanu na vaření při přípravě gratinovaných těstovin, je chuťově moc příjemná. Únor nicméně patřil Alnatuře, což je moje velmi oblíbená značka, zkouším postupně tak nějak všechno, co nabízejí. V únoru poprvé žlutou čočku (je z ní výborná polévka) a také semínka do salátu, která jsem zatím neochutnala, ale brzy je použiju do receptu v rámci vařící výzvy tady na blogu. Máte také Alnaturu rádi, co vám od nich chutná? Jinak už se také dost začínám zásobit čerstvými bylinkami. Krásné brzké jaro přeji a co nejvíce prosluněných dní!








4 komentáře:

  1. Aj! Článek se mi trefil do noty! Dostala jsem o Vánocích několik poukázek do DM, takže jsem také pokoupila pár věcí od Alnatury. Mám od nich ráda jednu kokosovou tyčinku a cizrnu. Teď jsem si ale nově koupila polentu, žitnou a pohankovou mouku, kokosový olej (báječná věc!) a různé druhy rýže. Nicméně na žlutou čočku jsem koukala také - liší se chuťově od té červené?
    .
    P.s. Ten držáček na vajíčka je boží! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta kokosová je moc dobrá, ale i kávová, čokolády mají obecně dobré, mouku jsem zkoušela pohankovou a na kokosový olej se chystám dlouho, takže děkuju za tip, rýži také znám. Řekla bych, že se chuťově liší jen trošičku, je o něco víc jakoby kořeněná, ale jsou si docela podobné, spíše se ta žlutá tolik nerozvaří, více si zachová tvar. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám z Alnatury ráda bio čokolády (takové malé, tak to člověk nepřežene :), různé vegetariánské pomazánky, kokosový olej, ten miluji, a různé luštěniny a obiloviny. Jo a taky čaje. Jen mě mrzí omezený výběr tady v ČR. Když jsem u sestry v Německu, tam je to jak v ráji, Alnatura je tam hrozně populární a obchody mají tak rozsáhlé, jako když u nás vejdete do Tesca :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, je to neporovnatelné s výběrem v Německu. Třeba se jednou dočkáme i u nás :)

      Vymazat