17. 2. 2014

Vaření 8: Celerové kuličky s gorgonzolou

Řapíkatý celer jsem použila v kuchyni poprvé, příprava rychlá a snadná, kuličky jsem obalila v mandlích (v receptu jsou oříšky). Ve výsledku není v kuličkách celer v podstatě chuťově znát a jelikož není gorgonzola můj extra oblíbený sýr, tak hodnotím spíše průměrně. Verdikt: 3 gurmáni






4 komentáře:

  1. To vypadá lákavě... Jak moc je gorgonzola chuťově podobná nivě? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tam nějaká podobnost je, připadá mi, že gorgonzola je více krémová a její chuť je výraznější a ještě více aromatická.

      Vymazat
  2. Skvělé, celer miluji a nivě jsem taky nedávno přišla na chuť :) Mimochodem krásný nový vzhled blogu, chválím!

    OdpovědětVymazat