10. 2. 2014

New in: Nákupy v lednu

Nakupujete někdy v M and S? Co vám u nich chutná? Já tam nechodím moc pravidelně, ale mám u nich ráda bohatý výběr koření, cukrů, těstovin, sušenek, celkově si tam vždy něco najdu.... Tentokrát jsem koupila slané krekry s černými olivami - očekávala jsem něco chuťově jiného, takže trochu zklamání, dále kuskus - klasický a dobrý, kypřicí prášek do pečiva (praktický obal) a dětské sladké sušenky, vydařené. Tento měsíc jsem ještě zkusila od Tesco finest cherry rajčata v plechovce, dala jsem je na pizzu a jsou skvělá. PS: Květina pro hezký den! 







10 komentářů:

  1. Ten prášek do pečiva vypadá dobře, asi si ho i koupím :) Jinak já si tam kupuji nejčastěji snídaňové ovesné kaše nebo arašídové máslo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Burákovému máslu jsem zatím nepřišla na chuť, ale vím, že to od nich je hodně oblíbené ;)

      Vymazat
  2. Miluju M a S!!!!! Chodím se tam jen tak potěšit, je to dost drahý, ale úžasný... I když možná právě jsou to jen moje představy vzniklé z nápisů typu "používáme jen máslo, žádné ztužené tuky a vajíčka od šťastných slepiček atd." Zatím jsme měli citrónový muffiny - mnam mnam a zelený čaj - ten byl spíš průměr (na čaje si potrpíme). Mám zálusk na lemon curd a klobásky salsiccia a prý je skvělé jejich burákové máslo... Ale celkově bych chtěla zkusit popořadě vlastně všechno:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bezva tipy, u nich snad těm nápisům lze věřit....rada bych taky u nich zkusila co nejvíc.

      Vymazat
  3. Mně se tam asi nejvíc líbí ty obaly :) Třeba sušenky, čokolády a tak mívají vždycky v takových pěkných dózách a plechovkách...ale spíš si radši někde koupím tu dózu a sušenky si do ní upeču svoje :) Ale mají dobrý hummus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, hummus miluju, musím příště zkusit!

      Vymazat
    2. V tom případě bych doporučila zajít kousek vedle do Vodičkovy - je tam farmářský obchod, ve kterém prodávají skvělý hummus. A nebo kousek od metra Dejvická, kde je malý obchod s orientálními potravinami.

      Vymazat
  4. Mám do Prahy daleko, ale koukat tam občas chodím, to zas jó, nicméně zatím jsem nic nepokoupila :)
    Líbí se mi všechny ty pěkný obaly, ale říkám si, že se nesmím nechat zlákat... Jenže já se dám... Minimálně na to arašídový máslo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé věci jsou tam neskutečně předražené, ale jine v poměru kvalita cena za vlmi příjemné ceny.

      Vymazat