Spätzle mi trochu připomínají halušky. Tvarem. Možná trochu i chutí. Artyčok zde není moc chuťově výrazný, ale možná právě proto jsou skvělé jen tak s máslem a sýrem. Verdikt: 4 gurmáni
Velmi lákavý recept je také v kuchařce Provence - Škola provensálské kuchyně, ten bych taky někdy chtěla zkusit. Jinak sehnat je byl trochu problém, nevím jak jsou na tom vietnamské tržnice, ale já je sehnala až ve Wine food market na Smíchově.
Já artyčoky vídám občas i v Bille, ale úplně "svěže" nepůsobí :) Do kuchařky Provence jsem koukala a přiznám, že mě v ní lákají asi všechny recepty. A nejvíc by mi chutnaly, kdyby mi je někdo naservíroval právě v místě původu :)
Halušky jsem neměla dlouho, spätzle asi nikdy :) Ale asi zkusím o víkendu ukořistit někde artyčok a pustím se do experimentování :)
OdpovědětVymazatVelmi lákavý recept je také v kuchařce Provence - Škola provensálské kuchyně, ten bych taky někdy chtěla zkusit. Jinak sehnat je byl trochu problém, nevím jak jsou na tom vietnamské tržnice, ale já je sehnala až ve Wine food market na Smíchově.
OdpovědětVymazatJá artyčoky vídám občas i v Bille, ale úplně "svěže" nepůsobí :) Do kuchařky Provence jsem koukala a přiznám, že mě v ní lákají asi všechny recepty. A nejvíc by mi chutnaly, kdyby mi je někdo naservíroval právě v místě původu :)
Vymazat