tag:blogger.com,1999:blog-1849487919937804020.post8933061801196840146..comments2023-10-21T01:57:38.756-07:00Comments on MA JOLIE CUISINE: Vaření beze zbytku (Cuisiner mieux en jetant moins)Ma jolie cuisinehttp://www.blogger.com/profile/02536461569893975106noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1849487919937804020.post-46702909358712942252014-02-03T13:08:35.149-08:002014-02-03T13:08:35.149-08:00Od dané suroviny jsou 3-4 recepty, takže to nebude...Od dané suroviny jsou 3-4 recepty, takže to nebude snad tak strašné :) děkuju! majoliecuisinehttps://www.blogger.com/profile/18074738471352651096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1849487919937804020.post-76467629006493755792014-02-03T08:13:01.603-08:002014-02-03T08:13:01.603-08:00:) Trochu bych se bála, že budu pak mít už té jedn...:) Trochu bych se bála, že budu pak mít už té jedné suroviny "plné zuby".<br />Držím palce.Magdalénahttps://www.blogger.com/profile/06024572585682095997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1849487919937804020.post-78216779767305161202014-02-02T03:31:42.655-08:002014-02-02T03:31:42.655-08:00Myslím, že Provence není šlápnutí vedle a určitě s...Myslím, že Provence není šlápnutí vedle a určitě se bude líbit a bude chutnat, já z ní musím taky konečně něco zkusit! majoliecuisinehttps://www.blogger.com/profile/18074738471352651096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1849487919937804020.post-30420649226840035112014-02-01T02:15:34.255-08:002014-02-01T02:15:34.255-08:00Jé, já už se těším :) Hlavně na moje oblíbené suro...Jé, já už se těším :) Hlavně na moje oblíbené suroviny, protože třeba artyčok moc nepoužívám, zato mrkev, jablka, celer nebo třeba sýr u mě najde využití kdykoliv :) No a tu Provence jsem si nakonec koupila sama, tak třeba se taky pustím do trochy toho vaření :)Lena M.https://www.blogger.com/profile/03693756724710478077noreply@blogger.com