tag:blogger.com,1999:blog-1849487919937804020.post596676635411170535..comments2023-10-21T01:57:38.756-07:00Comments on MA JOLIE CUISINE: Vaření 97: Kandovaná pomerančová kůraMa jolie cuisinehttp://www.blogger.com/profile/02536461569893975106noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1849487919937804020.post-31115593689322286842014-09-29T08:26:01.618-07:002014-09-29T08:26:01.618-07:00Ono to není úplně špatné, ale stačí malinko :) a n...Ono to není úplně špatné, ale stačí malinko :) a ne vždy :) Ma jolie cuisinehttps://www.blogger.com/profile/02536461569893975106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1849487919937804020.post-49335773096252984362014-09-29T04:30:28.209-07:002014-09-29T04:30:28.209-07:00Já měla nedávno na ochutnání bonbóny z hořké čokol...Já měla nedávno na ochutnání bonbóny z hořké čokolády zdobené právě takovou kůrou a kandovanými fialkami a chuťově byly výborné. Jinak mám pomerančovou chuť ráda jen přímo v pomerančích, ale tohle byla fajn kombinace :)Lena M.https://www.blogger.com/profile/03693756724710478077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1849487919937804020.post-2730570368672941522014-09-25T23:53:24.458-07:002014-09-25T23:53:24.458-07:00To chápu, u nás doma jsem ochutnala jen já, každý ...To chápu, u nás doma jsem ochutnala jen já, každý pomerančovou chuť nemusí (nebo spíš málokdo může)....ale u těch bonbónů jsem ráda, že jsem nezapracovala kůru dovnitř, jak bylo v receptu, protože by je asi nikdo nejedl, takhle bez kůry bylo za chvíli po bonbónech. Recept na ně přidám brzy. Ma jolie cuisinehttps://www.blogger.com/profile/02536461569893975106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1849487919937804020.post-67153416978870024992014-09-25T07:52:57.739-07:002014-09-25T07:52:57.739-07:00Tohle by třeba mě vůbec nelákalo :)Tohle by třeba mě vůbec nelákalo :)Magdalénahttps://www.blogger.com/profile/06024572585682095997noreply@blogger.com