10. 12. 2015

Všude samá čokoška

Tato bonboniéra se hodí jako dárek, ale bonbónky také můžete použít jako cukroví :) a je opravdu moc dobrá, s goji a golden berries ještě dostanete do těla plno vitamínů a ani o tom skoro nevíte, nespornou výhodou je také fakt, že je dárek připravený skutečně za pár minut. 




Budete potřebovat:

Na 12 ks bonbónků, příprava: 10 minut, chlazení: minimálně 4 hodiny

120g čokolády (70 % a více kakaa)
30g másla
hrst goji
hrst golden berries
12ks mandlí ( s nebo bez slupky)

malé papírové košíčky, krabička vhodná k darování

Postup: Nad hrnec s vodou posaďte tepluvzdornou mísu a do ní nalámejte čokoládu a na kousky nakrájejte máslo. 

Na mírném ohni nechejte rozpustit, dobře promíchejte. 

Do košíčků na bonbóny dejte do každého trochu golden berries a goji, nebo jiné oblíbené sušené ovoce apod. a zalijte rozpuštěnou čokoládovou směsí. 

Ozdobte mandlí a nechejte zchladnout při pokojové teplotě. Nyní dejte celé dílo do lednice, ať se čokoláda pořádně vychladí, minimálně na 4 hodiny, ideálně přes noc. 



Vytisknout recept

Špatně načtený obrázek