4. 3. 2015

Novinky: únor

Únor vždy tak rychle uteče a přitom zase není o TOLIK kratší než ostatní měsíce, nemyslíte? Každý rok, když se blíží jaro pročítám si knihu Biozahrádka a každý rok si říkám, že si ji založím, letos se to snad konečně podaří! Stejně tak si vždy v tomto období nechám naklíčit řeřichu. Výborně doplní saláty, nebo jen tak chleba s máslem. Novinku, kterou jsem vyzkoušela v únoru možná také znáte? Jedná se o pomazánku ze sušenek Lotus ve variantě klasické a křupavé. Pomazánky jsou vhodné na namazání na pečivo či palačinky, ale také jsou výborné jako karamelová pěna či zmrzlina.

V souvislosti s vařením mám na vás prosbu. Přemýšlím nad tím, jestli mám dál na blogu vařit komplet celou kuchařku, nebo jestli by se vám třeba více zamlouval koncept vaření podle určité suroviny (a la surovina měsíce) - kterou bych buď vybrala já, nebo vy a dala bych si třeba limit na určitý počet receptů, které v daném měsíci musím podle dané suroviny vyzkoušet. Dejte mi, prosím, vědět, co by vás aktuálně více zajímalo. 

navařeno napečeno v únoru




Pěna z karamelové pomazánky Lotus.



7 komentářů:

  1. Máš to moc hezky nafocené :) Baví mě u tebe jakékoli články takže je to spíše na tobě co by více bavilo tebe, zda vybraná surovina nebo cokoli jiného :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, to jsem moc ráda :) tak uvidíme, co na to ostatní čtenáři.

      Vymazat
  2. Mně by se třeba ten nápad se surovinou měsíce líbil, mohla by to být vždycky třeba nějaká sezónní, aby člověk měl inspiraci a ještě jedl to, co je zrovna v nejlepší "kondici" :) I když ten celo-kuchařkový koncept je taky bezva..tak teď nevím :) No, dej čtenářům vybrat z možností a nebudeš na konci o nic moudřejší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to jsem taky myslela, sezónní :) to máš možná pravdu :) uvidíme.

      Vymazat
  3. Pro mě i leden i únor uběhl neskutečně rychle až je to divný:D
    A musím říct že fotíš krásný fotky:) Ta pěna vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý rok je to snad rychlejší a rychlejší :) děkuju moc :) přidám na ní recept...

      Vymazat
  4. Mi se nápad se surovinou měsíce moc líbí!

    OdpovědětVymazat