3. 12. 2014

Tipy na vánoční dárky + soutěž


Připravila jsem si pro vás tipy na vánoční dárky - většina z nich je z e-shopů, protože nemám ráda předvánoční přeplněné nákupní prostory. Sama se obecně při nákupu dárků zaměřuji spíše na kvalitu než kvantitu...kromě těchto tipů doporučuji také nákup v eshopech www.bonami.cz, www.zoot.cz a v kamenných obchodech HM Home a Marks and Spencer, kde seženete pěkné věci v různých cenových kategoriích.

A mám pro vás také připravenou soutěž!
Napište do komentářů váš tip/tipy na vánoční dárky a váš email, za týden - tedy 10.12.2014 vyhlásím náhodně vybraného výherce. Výhra je balíček obsahující 2 ks prostírání, zvířecí vykrajovátka, třtinový cukr s vanilkou, dekorační hvězdy a malé překvapení. Hodně štěstí!



Pro opravdové gurmány doporučuji dobroty od Nicolase Vahé, všechno je výborné, já bych vybrala např. ochucenou sůl, pralinky nebo dobré červené víno - vše k zakoupení na   http://www.nordicday.cz. Výborné jsou také speciality z Provence, např. koření, které koupíte na http://www.bellarose.cz, na tomto eshopu mají také výborné sypané čaje Tafelgut. Krásně zpracovaná je kuchařka Denisy Bartošové se spoustou nápadů na DYI dárky, buď tedy můžete darovat přímo kuchařku nebo jedlé dárky, které podle ní vytvoříte - k objednání na eshopu ZDE



32 komentářů:

  1. Já letos opět nestíhám, takže dárky budu řešit hlavně přes internetové eshopy. Nedám dopustit na zmiňovaný Nordic Day, krásné věci do kuchyně má Kitchenette, poctivé věci s příběhem zase HNST.LY, neobvyklé fairtrade výrobky zase NILA.cz nebo LJUS.cz. A taky ráda nakukuji na Fler. cz nebo Etsy.com...je toho spousta :D všechny tipy jsem napsala do článku u mě na blogu, tak pokud bys chtěla nakouknout, je to tady: http://gathermoments.blogspot.com/2014/11/7-tipu-na-neobycejne-vanocni-darky.html
    a email: gathermoments(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kitchenette má také krásné věci, Nila je také skvělý eshop, Fler také :) za ty ostatní děkuji a za odkaz taky, juknu, děkuju!

      Vymazat
  2. já se klasicky snažím pořizovat dárky, které dotyčný fakt chce, potřebuje, přeje si . ale každej známe to Já nevím, nic nechci. Letos jsem to vzala prakticky, kamarádce jsem udělala kosmetický balíček, druhé jsem pořídila micelárku od lorealu, mamce parfém a sprchový gel, tátovi donese ježíšek friťák :D

    krybea@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nejčastěji kupuji dárky přes internet a to hlavně proto protože mě moc nebaví prodírat se davy lidí kolem Vánoc :( Mé tipy na dárky jsou: parfém - ať už pro muže nebo pro ženu, myslím si že to vždy potěší :), voňavý panáček do auta od Mr & Mrs Fragrance, pěkné hrníčky na kávu/čaj a k tomu nějaký kvalitní čaj v pěkném balení nebo zajímavou kávu, pěkné pyžamo - sice se všude říká jak jsou "měkké dárky" neoblíbené, ale já mám radost z pěkného kvalitního pyžama, předplatné oblíbeného časopisu - dvě mouchy jednou ranou protože k předplatným většinou bývají pěkné dárky :), kniha by neměla chybět ať už nějaký román nebo kuchařka, no a myslím si že i balíček dobrých potravin, které si běžně sami nekoupíme taky nikoho neurazí :)
    aklly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, kvalitní pyžamo potěší :) a kvalitní potraviny také zabodují

      Vymazat
  4. To není úplně jednoduché, snad dárková karta do DM drogerie nebo do celého nákupního centra, případně dobře hodnocené a zároveň celkem originální knižní tituly...(Logikomiks, Cit slečny Smilly pro sníh, Moře v kapce rosy...). philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cit slečny Smilly jsem četla dvakrát, skvělá volba, doporučuju. Dárkové karty jsou taky skvělý tip.

      Vymazat
  5. Já nejraději kupuji knížky :)
    styleinheart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Já nejčastěji obdarovávám knihami - ať už životopisy, kuchařky nebo klasické romány. Také dost často sahám po oblíbené kosmetice dotyčného případně po té, co by si sám nekoupil.
    Letos mám v plánu podarovat vanilkovým extraktem, sklenicí se směsí na vánoční muffiny a pohrávám si s myšlenkou, že objednám něco od mixitu. :) Také poukázka na Zající v Krabici by nemusela být špatná :)
    divisova.magda@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. nápadů mám vždy mnoho a hodně, ale finanční prostředky jako studentovi na to ne vždy stačí..vždy si to ale užívám..pro ženy často vybírám kvalitní svíčky nebo difuzéry, které pomáhají k příjemné atmosféře, parfémy a knihy. pro muže např. stylovou placatku, různé kousky oblečení, peněženku nebo třeba oblíbený alkohol jako whiskey..

    mail: terezapatero@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. tak ja letošní Vánoce a dárky nějak zaspala, ale o víkendu se chystám na nákupy :-) naštěstí už mám vše vymyšlené a budu kupovat koženou peněženku, svetr, kosmetiku a nějaké knížky ...a pravděpodobně i nějaké slevové poukázky na masáže...
    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Já se vždycky odpíchnu od toho co má dotyčný rád nebo o čem někdy mluvil :)
    Tátovi třeba chybí podložka pod myš- nechala jsem mu vyrobit s jeho oblíbenou fotku holuba, každý den pije černý čaj - koupila jsem kvalitní v dárkovém balení.
    Segra dává věčně hodinky a šperky na poličku-koupila jsem stojánky. Má ráda zázvor-vyrobím zázvorový sirup. Tangle teezer co jsem ji koupila minulý rok má už v horším stavu a tahá ho jen v kabelce-koupila jsem nový, hezčí a v pouzdře.
    Švagr má rád rumové koule-letos mu chci vyrobit a hezky zabalit.
    No a mamka -to je vždycky oříšek :) letos bych ji chtěla něco vyrobit od srdce
    iw.jad@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyrobené dárky jsou krásné, tím spíš, že do nich člověk dal kus sebe :) jinak všechno super tipy, snažím se taky postupovat podle toho, co se dotyčnému hodí....

      Vymazat
  10. Mě nejvíc potěší věci do kuchyně, z kuchařek doporučuji český překlad Umění francouzské kuchyně od Julie Child, které mám doma, ale těším se na Pravou vietnamskou kuchyni, kterou si moc přeju. Taky jsem nám objednala prkénko z akácie, které hodně vydrží a je pěkné na pohled. Děkuji za tip na ubrousky z Ikea, takové hledám za rozumnou cenu už dlouho. Proto i tajně doufám, že jednou něco vyhraju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mail: roubik2@centrum.cz jsem to hlava děravá :D

      Vymazat
    2. :) držím moc palce, děkujeme za tvé tipy, kvalitní prkénko je základ :)

      Vymazat
  11. hrozne se mi libi ta kucharka Laska prochazi kuchyni, myslim ze diy (jedle) darky jsou skvelou volbou!
    treba domaci peceny caj (vsechno mozne ovoce nakrajet, nahazet do pekace, pridat skorici a hrebice, cukr a rum a dat upect) nebo vlastni smes bylinkoveho caje (mix susenych bylinek a cajove sacky sesite z kakovych filtru). pak staci pridat roztomile baleni a super darek je na svete :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Různé jedlé dárky jsem zkoušela podle kuchařky Vaření beze zbytku - viz štítek jedlé dárky, děkujeme moc za tip na čaj, přidej prosím tvůj email.

      Vymazat
  12. Letos se mi daří dárky kupovat s předstihem, za což jsem ráda. Kupuji hlavně praktické dárky, které přítel potřebuje - tentokrát batoh do práce, tepláky, košili (tu tedy zase tak nepotřebuje :-)) a také další drobnosti..ale další dárkem je poukaz na masáž pro bráchu:-)

    tyrezka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vždy s předstihem, vše promyšlené a připravené :) děkujeme za tvé tipy!

      Vymazat
  13. Tenhle rok jsem zacala rozmyslat uz dopredu. Maminka - fotokniha se spolecnymi fotkami z nasich vyletov. Tata- to je hodne tezke, takze bude klasika parfem, obleceni, zubne kefky (takova tradice), braska -mi tento rok nechce prozradit co by si pral, tak ma zatim obleceni a knizky a pro kamaratky mam tak ruzne- domaci mydla a mydlenky, kozmetika z Lush a rada daruji kazdy rok nejakou vanoci ozdobu na stromcek, max90dnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Já se snažím vždycky každému koupit knížku, nebo něco, co by si sami nekoupili, něco, co považují za "zbytečnost", něco, za co se jim nechce utrácet apod. Dost nakupuji na Fleru, letos jsem tam vybrala nákrčník, klíčenku a kosm. taštičku... A já jsem si tento rok přála od každého jeho oblíbenou knížku, myslím, že budu pod stromečkem překvapena :)
    Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Já letos obdárovávám blízké snad jen samými pochutinami. Ať už dobrou kávou z pražírny, domácí marmeládou, kvalitním rumem atd. Největší radost mám al asi z dárku pro kamarádku - podařilo se mi totiž sehnat takovouhle krásnou čajovou konvici se sovama http://www.utc.cz/cs/konvice-sovy-800ml-keramika/344657p/ (ona sovy úplně miluje na všem) + k tomu mají i hrnečky, tak jí koupím takovou sadu :)

    OdpovědětVymazat
  16. My doma kupujeme dárky pro děti hodně ve slevě a přes slevové kupony. Manželka objevila stránku https://slevovykupon.net/ a ta je fakt fajn, protože agreguje všechny možné kódy na oblečení, hračky a já nevím, co všechno. Naštěstí má tohle u nás na starosti hlavně ona. Jak občas, ale s humorem a s nejlepším možným přesvědčením, říkám, tak já vydělávám a ona utrácí! :)

    OdpovědětVymazat