18. 11. 2014

Vaření 121: Sušený salát

Jíst sušený salát by mě v životě nenapadlo. Ale musím říct, že je to celkem dost chutné a může být jako varianta třeba k chipsům...zeleninu vyberte podle vašich chutí, hodí se salát, mrkev, celer, petržel, červená řepa, cibule.... a stačí ji jen (na tenké plátky pokrájenou, kromě salátu) krátce povařit ve směsi vody a oblíbeného vinného octa, dobře osušit a potom vysušit v troubě při 50 st. dokud není vše křupavé a trochu posolit. Verdikt: 4 gurmáni





2 komentáře:

  1. Tohle je teda originální a jak znám své chutě, tak by mi to asi chutnalo. Vlastně zrovna včera jsem omylem přesušila růžičkovou kapustu v troubě a vznikly z toho takové nasušené lístky - hostům bych to asi nedala, ale mně to děsně chutnalo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že docela často vzniknou skvělé recepty vlastně omylem nebo náhodou :)

      Vymazat