29. 10. 2014

Vaření 111: Karamelizovaný pórek

Připravila jsem si porci na ochutnání, protože zatím jsem se zavařeninami z kuchařky neměla zvlášť dobrou zkušenost, překvapením je, že sladký pórek chutná výborně. Jíst ho ale samotný je takové zvláštní a zároveň nevím, k čemu bych ho podávala...Verdikt: 3,5 gurmána






4 komentáře:

  1. Jé, tak jestli můžu poradit, já ho přidávala do kuskusu, jako "ozdobu" do bramborové polévky/krému nebo do směsi restovaných sladkých brambor a květáku, které jsem posypala slaninou a právě tím pórkem. Loni jsem totiž dostala od pratety sklenici karamelizovaného pórku a taky byla napřed bezradná, co si s ním počít :)

    OdpovědětVymazat
  2. Začínám mít pocit, že kuchařka je plná různých konzervovaných, karamelizovaných a kandovaných kousků... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) už se to blíží ke konci, ale je fakt, že jich bylo dost :)

      Vymazat