Připravila jsem si porci na ochutnání, protože zatím jsem se zavařeninami z kuchařky neměla zvlášť dobrou zkušenost, překvapením je, že sladký pórek chutná výborně. Jíst ho ale samotný je takové zvláštní a zároveň nevím, k čemu bych ho podávala...Verdikt: 3,5 gurmána
Jé, tak jestli můžu poradit, já ho přidávala do kuskusu, jako "ozdobu" do bramborové polévky/krému nebo do směsi restovaných sladkých brambor a květáku, které jsem posypala slaninou a právě tím pórkem. Loni jsem totiž dostala od pratety sklenici karamelizovaného pórku a taky byla napřed bezradná, co si s ním počít :)
OdpovědětVymazatSuper, děkuju za tipy :) zkusím
VymazatZačínám mít pocit, že kuchařka je plná různých konzervovaných, karamelizovaných a kandovaných kousků... :)
OdpovědětVymazat:) už se to blíží ke konci, ale je fakt, že jich bylo dost :)
Vymazat