24. 10. 2014

Vaření 109,110: Extrakt z cibule a česneku

Celkem zajímavý nápad na zpracování slupek cibule, v kuchařce je uvedeno, že je vhodný na dochucení polévky či těsta (napadá mě např. těsto na quiche). Směs krásně voní, ale zase tolik na chuti jídla nepřidá, asi bych více ocenila spíše samotný, silný česnek.Verdikt: 3 gurmáni

Vážení, díky VÁM jsme vy - moji báječní čtenáři, i já s blogem v TOP 10 Blogerky roku! Byla jsem opravdu v tak příjemném šoku, že jsem tomu ani nemohla uvěřit! Děkuji, děkuji, být ve společnosti těch nej food blogů je velmi povzbuzující a zároveň čest. Finálové hlasování pokračuje do 2.11.2014

Těším se na Vás i nadále v našem společném prostoru, tady na blogu, a budu ho pro vás dál připravovat s láskou a pečlivostí, jako doposud. 

Krásný den! 

                         



4 komentáře: