19. 10. 2014

Vaření 104: Zapečený pórek a sýrové kůrky

Tento recept mě moc nezaujal, řekla bych, že k sobě tyto chutě moc nejdou a je to na mě asi moc "obyčejné", nevím, no nic moc, verdikt: 2 gurmáni







4 komentáře:

  1. Pokud jde o pórek a sýr, tak se mi osvědčil pórkový gratin podle receptu od Jamieho Olivera, snad by prošel o kousek líp jak 2/5 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ještě nikdy od Jamieho nic nezkusila, tak je to třeba konečně šance a věřím tomu, že jeho recept určitě bude lepší :)!

      Vymazat
    2. Recept je přímo na jeho stránkách a je to taky jediná věc, co jsem od něj kdy dělala, ale měla jsem doma pórek a chtěla zkusit něco nového. Moc na ty "televizní" kuchaře nedám, ale Jamie bude přeci jen pořád jiná liga, než co vidíme u nás :)

      Vymazat
    3. Stejně jsem už dlouho chtěla jeho recepty zkusit, tak mě to snad konečně nakopne :)

      Vymazat