8. 10. 2014

Blogerka roku 2014

Jak někteří víte, minulý rok jsem se, k mému velkému překvapení, dostala do TOP 10 ankety Blogerka roku 2013 v kategorii Objev roku. Udělalo mi to tenkrát velikou radost! Rok se s rokem sešel a hlasování je opět tady. 

Letos je blog nominován v kategorii FOOD, kde by možná bylo potřeba top 20 a ani to by nemuselo stačit na všechny výborné blogy o vaření, které u nás jsou.... Ale i tak Vás zkouším oslovit - moji báječní čtenáři,  když budete mít čas a chuť - pošlete blogu hlas, trvá to jen chvilku a já budu ráda za zpětnou vazbu, když uvidím, že vás blog baví a zajímá.

Vlastně mi v této souvislosti ještě napište, co byste na blogu rádi viděli, co by vás bavilo, jaké recepty, jestli vás baví koncept vaření celé kuchařky od A do Z, nebo byste raději různé recepty, zda více zdravá strava nebo jiná, zda vás baví recenze na potraviny, případně restaurace, zkrátka na co se mám zaměřit. Děkuju! 

Pro Ma Jolie Cuisine můžete hlasovat ZDE - kategorie FOOD, jen pozor, v každé kategorii je možné dát pouze jeden hlas a semifinálové hlasování končí 20. října 2014. 










6 komentářů:

  1. Mě váš blog neskutečně baví a tak trošku mě mrzí, že tu nemáte k příspěvku žádný komentář... Mi se koncept vaření celé kuchařky moc líbí, nevím o nikom, kdo by dělal něco podobného.
    Máte ode mne hlas a držím palce! Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lenko, děkuji moc, Váše zpráva mě moc potěšila :) děkuju mo také za hlas, vážím si toho! Nevím v čem je problém, doufám, že po vás systém už nechce kdejaké kódy nebo tak něco, když vkládáte komentář, to jsem již odstraňovala, ale zase není to jen o komentářích, já bych jen ráda dělala to, o čem budu vědět, že to lidí baví a bez té zpětné vazby to moc nejde. Tak uvidíme. Krásný den a ještě jednou MOC děkuji za podporu!!

      Vymazat
    2. Zdravím, ne, opsat kód při zaslání příspěvků to nechce :)
      Jsem si jistá, že váš blog sleduje hodně lidí, jen se prostě někdy nechce psát...
      Držím palce na blogerku a jen tak dál, vás blog je perfektní!

      Vymazat
    3. To je jasné, že každý nemá chuť nebo potřebu psát, s tím se počítá :) záleží také hodně na receptu a je docela i zajímavé tu sledovanost pozorovat. Děkuju moc za podporu, moc si toho vážím, hezký den!

      Vymazat
  2. Moc přeji, ať se umístíš na předních pozicích, protože si to tento blog opravdu zaslouží! Je to jeden z mála, kde ráda okomentuji nový příspěvek, protože je tu vždycky něco, co mě nadchne. Tak hodně štěstí v hlasování i vaření a vůbec :)
    (a koukám, že tu komentují hlavně Lenky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) jéé, to jsem moc ráda, i kdybych to holky měla psát jen pro vás :) tak mám radost, děkuju!!

      Vymazat