Asi by mě nikdy nenapadlo takto zpracovat meloun, čekala jsem, že slupka bude měkčí, chuťově nic moc, sladkokyselé, zvláštní, můj favorit to nebude. Verdikt: 1 gurmán
Na tohle jsem narazila asi dva roky zpátky na jednom zahraničním blogu, tak jsme to zkoušeli doma, no ale vážně to nebyla žádná chuťová bomba :) Nápad je to ale rozhodně zajímavý, opravdu se zužitkuje meloun do posledního kousku.
Na tohle jsem narazila asi dva roky zpátky na jednom zahraničním blogu, tak jsme to zkoušeli doma, no ale vážně to nebyla žádná chuťová bomba :) Nápad je to ale rozhodně zajímavý, opravdu se zužitkuje meloun do posledního kousku.
OdpovědětVymazatMožná zkusit jinak ochutit, nevím, nápad je to zajímavý, ale vážně to žádná bomba není....
Vymazat