17. 9. 2014

Proč nestihnu termín dokončení kuchařky

Jak víte, snažím se na blogu vařit komplet celou vybranou kuchařku v určitém termínu. Vaření beze zbytku bych měla dokončit do konce září. Bohužel od začátku do konce září mohu jen ležet, nemohu ani vařit, ani nic jiného, tak vám alespoň přidávám recepty, které jsem stihla do této doby vyzkoušet. Pokud bude vše v pořádku měla bych od října fungovat a budu se snažit kuchařku dokončit ( i když to v 9 měsíci těhotenství asi nepůjde tak rychle), uvidíme.

Změna bude trochu také v počtu receptů, neboť jsem vůbec nesehnala surovinu Cardon - artyčok kardový, jedná se o  6 receptů s touto surovinou, které tedy nevyzkouším. Chci vám moc poděkovat, že sem stále chodíte, i když nemám takovou dynamiku :) a ještě avizuji, že v odlišném (klidovém) režimu bude blog také po dokončení kuchařky. 

Krásné babí léto i podzim! 







4 komentáře:

  1. Jé, ani jsem nepostřehla, že tě už brzo čeká taková radostná událost (jestli to tady teda někdy proběhlo) :) Však hlavně odpočívej, ať je všechno v pohodě, termíny jsou od toho, aby se prodlužovaly :)
    No a vzhledem k tomu, že u nás horko těžko seženeš i "normální" artyčok, nelámala bych si hlavu ani s nějakým cardonem :) Pěkné babí léto!

    OdpovědětVymazat
  2. To vůbec nevadí, hlavně abys byla/i/y v pohodě ;-) Na recepty se ale těším, nejednou byly dobrou inspirací :-))

    Hezký večer,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat