5. 7. 2014

Vaření 59,60,61: MENU OBĚD V PRÁCI

Znáte to, v práci někdy není čas zajít na oběd a hodí se mít s sebou nějakou tu pojistku pro tento případ. Tak tady máme dnešní hvězdy:

1.  Ovocné pyré
2.  Sendvič s kozím sýrem a zelenými lusky
3.  Supervitamínový salát s karotkovým pestem

Nejkladněji bych ohodnotila pyré - můžete použít ovoce dle vlastní volby a to buď jen dužinu z vymačkaného ovoce, nebo rovnou celé plody, v receptu je přidána želatina, kterou já jsem vynechala, každopádně je dobré pyré nechat vychladit. Stejně tak u salátu - mrkvové pesto je možné připravit jen ze slupek nebo také z celé mrkve. Sendvič je vlastně také spíše na vaší volbě, tato kombinace není špatná. Celkově menu není špatné, ale já bych si trochu vše přizpůsobila ještě o něco více svým chutím. Takto dávám: 3,5 gurmána

Od manžela s dcerkou - dárek z procházky. Nejkrásnější! 






4 komentáře:

  1. Krásný kytičky, ty někým natrhaný (a nemyslím prodavačkou :)) ) jsou stejně nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá výborně, takhle jíst v práci každý den, tak tam člověk bude i o víkendu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) a co teprve, když si to každý upraví podle toho, co jemu chutná.

      Vymazat