13. 6. 2014

Vaření 53: Fenyklový crumble se sýrem a mandlemi

Ačkoliv nejsem v jídle moc vybíravá - nesnědla bych hmyz a nemusím moc syrové maso a koprovou omáčku, jinak všechno zvládnu, fenykl mi nějak k chuti nepřirostl, proto jsem se docela výsledku obávala. Musím ale uznat, že jsem mile překvapená a chuť je velmi příjemná. Uvidíme jak dopadnou další dva recepty, nevěřila bych tomu, ale v této úpravě je fenykl skvělý. Verdikt: 4 gurmáni









2 komentáře:

  1. Tady se výjimečně chuťovými buňkami trochu lišíme :) Já mám fenykl moc ráda, takový pečený s další zeleninou nebo samotný gratinovaný se sýrem mi připadá výborný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vlastně ani nelišíme, protože jsem ho asi doposud jedla v úpravách, kde mi nesedl a teď mi celkem zachutnal, až jsem překvapená.

      Vymazat