V tomto receptu jsou sněhové pusinky, ale recept na ně uveden není. Já jsem si připravila domácí, i když jejich pečení je docela dlouhé. Ať už zvolíte kupované nebo domácí, je to jednoduché a jednoduše vynikající! Verdikt: 5 gurmánů
Budete potřebovat:
Pro 4 osoby, příprava (bez přípravy domácích sněhových pusinek) 15 minut
200g jahod (nebo jiného sezónního ovoce)
šťávu z půlky citronu
150ml smetany ke šlehání
1 lžíce cukru moučka
150g sněhových pusinek
200g jahod (nebo jiného sezónního ovoce)
šťávu z půlky citronu
150ml smetany ke šlehání
1 lžíce cukru moučka
150g sněhových pusinek
Postup: Připravte si menší misky, jahody nakrájejte na malé kousky a pokapejte citronovou šťávou, nechejte 15 minut stát. Mezitím si ušlehejte smetanu s cukrem. Nyní do misek ve vrstvách naaranžujte rozdrobené pusinky, smetanu, jahody...podávejte chlazené.
Recept: Cuisiner mieux en jetant moins
vypadá to báječně!!
OdpovědětVymazatI to báječně chutná :)
VymazatNádhera! Hned bych si dala, no třeba po práci :) Sněhové pusinky děláme vždycky na Vánoce, tak proč si je nepřipomenout takhle létě :)
OdpovědětVymazatRecept tam je kvůli využití pusinek, když člověk neví, co z nich připravit, já je ale na Vánoce nepekla a vlastně jsem je ještě nikdy nepekla, tak jsem je chtěla zkusit, s jahodami je to letní bomba.
Vymazat