18. 5. 2014

Vaření 39: Těstovinové mušle s fazolkami

Spojení těstovin, fazolek, opečeného chleba a ančoviček je nezvyklé, ale moje chuťové buňky docela potěšilo. Příjemná změna. Verdikt: 4 gurmáni 




4 komentáře:

  1. Já si nedávno snad poprvé koupila ančovičky a jak mám ráda ti divné chutě, tak mě hned nadchly :) Takže určitě vyzkouším, v kombinaci s fazolkama to zní zajímavě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se dřív ančoviček bála (než jsem je ochutnala), ale jejich chuť není zase tolik výrazná, jsou hodně slané a spíše tak nějak nenápadně chuť jídla pozvednou, tak doufám, že bude recept chutnat :)

      Vymazat
  2. Vypadá to skvěle! Ale protože spoustu z toho nejím, musím si to poupravit. Napadlo mne například místo normálních těstovin rýžové. Ale ty mají zas takovou mdlou chuť, tak uvidím :D Ale myslím, že mamka si nechá s těmi tvými říct :D

    OdpovědětVymazat