24. 5. 2014

Prague food festival 2014

Konečně! Konečně jsem se na něj také podívala (a ochutnala). Sice pršelo, ale i tak to byl neuvěřitelný gurmánský zážitek, prostředí je báječné a jídlo, to vám ani nemusím povídat...nevěděla jsem, co ochutnat dřív! Kromě vyfoceného jsem ještě ochutnala Bizoní steak z Nebrasky s demi-glace z medu a balzamika s bramborovým pyré s rozmarýnem. Všechno bylo delikatesní. Vyrazili jste taky? Jestli ne, tak ještě máte čas dnes a zítra. Krásný den!

 Vepřová panenka sous vide v majoránce, batátové pyré s celerem, smetanový pórek

 Sushi set uramaki roll: losos Label Rouge, tuňák Yellowfin a la tartar, shiso, wasabi, zázvor



 Smažené sushi s pikantním tuňákem

Polévka z čerstvých jahod s vanilkovou zmrzlinou obalenou v pistáciích

 Pěna z tmavého a světlého nugátu s karamelovou křupinkou
 Mistři přes kávu a jejich "představení", mimochodem káva naprosto vynikající! 










4 komentáře:

  1. Chodím každý rok (a mám pocit, že každý rok prší, vlastně možná kromě loňska), ale je to vždycky zajímavá akce a člověk pozná nové chutě, na které by si třeba normálně ani netroufl :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto souhlasím, taky bych jinak ty skvělé nové chutě nepoznala...

    OdpovědětVymazat
  3. Muselo to být super! Dala bych si tu jahodovou polévku, mňam! A růžové kolo z předposlední fotky je perfektní!

    OdpovědětVymazat