30. 3. 2014

Vaření 25: Pórkové rizoto s kozím sýrem a citronovou kůrou

Na začátku vaření s touto kuchařkou jsem připravovala pomerančové rizoto, ze kterého jsem měla strach (z té chuti), ale bylo velmi chutné. Tato varianta je také zajímavá, kozí sýr dodá rizotu příjemnou chuť, kůru bych já osobně mohla i vynechat, ale celkově je to taková jarní chuťovka. Verdikt: 4 gurmáni







4 komentáře:

  1. Jaj, to vypadá krásně... Vidím to v týdnu také na rizoto :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí cokoliv s kozím sýrem a takto v kombinaci s pórkem to musí být moc dobré. Jen bych si to snědla sama, protože u nás doma nikdo nepozře nic, co se třeba jen mihlo kolem kozy (nebo ovce) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás doma je to taky s těmito sýry o něco horší, no, ono celkově si zatím ty vegetariánské recepty jím téměř všechny jen já.

      Vymazat