7. 3. 2014

Vaření 17: Brokolicová pěna s mozzarellou a mandlovým posypem

Na tento recept spotřebujete listy a košťál brokolice, můžete však přidat i trochu růžiček. Je vhodný jako předkrm, ale také jako zdravá svačinka, je lehce pikantní. Verdikt: 4 gurmáni 










10 komentářů:

  1. Teda tak tahle kombinace musí být opravdu zajímavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Košťál používám běžně, ale je pravda, že listy jsem doposud vyhazovala. Vypadá to super a jsem ráda, že došlo na jednu z mých velmi oblíbených surovin :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Na kostičky nakrájený chleba a kousky nasekaných mandlí, vše se společně opeče na oliv. oleji a vychladlé rozmixuje, může se přidat špetka chilli.

      Vymazat
  4. :) Koštál zatím mixuju jen do polévky, případně přidávám do pesta :) Pěkný nápad! Těším se na celou brokolicovou kapitolu....
    .
    Existuje tahle kuchařka v čj, případně v aj?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda :), v čj myslím, že ne, v angličtině by možná mohla někde být k sehnání, ale jistě to nevím, zkus prohledat internet.

      Vymazat
  5. Tento recept musím určite vyskúšať.
    Tvoj blog som objavila len dnes a som rada - je super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju, jsem moc ráda, že se ti u mě líbí :)

    OdpovědětVymazat