28. 2. 2014

Vaření 14: Bramborové chipsy s lehce pikantním kozím sýrem

Doma často připravujeme brambory i se slupkou, ale je zajímavé zkusit tyto recepty, když je zrovna na nějaký jiný recept oloupete, využijete takto i slupku. Čekala jsem nicméně něco víc, tak uvidíme, jak dopadnou ostatní "slupkové" recepty. Kozí sýr je ochucený trochou chilli a kari. Verdikt: 2,5 gurmána








2 komentáře:

  1. Loupání brambor je jedna z mála oblastí, ve kterých jsem fakt líná a vyhnu se tomu, jak to jde :) Ale u rodičů se loupe pořád, tak na chipsy určitě dojde - navíc táta je chipsový maniak :)

    OdpovědětVymazat
  2. V této variantě se vlastně slupky předvaří 5 minut a lehce potřené bílkem upečou v troubě 15 minut. Myslím si však, že chuťově lepší určitě bude slupky prostě rovnou osmažit na oleji, sice to už nebude tak zdravá varianta, ale tato zase není příliš chutná, každopádně tatínek může zkusit obě dvě :)

    OdpovědětVymazat