Vaření 12: Domácí těstovinové půlměsíčky s artyčokovou náplní
Domácí těstoviny jsem zkoušela poprvé, těsto je poměrně náročné na zpracování, protože je docela tuhé, ale snad se vydařilo, chuťově jsou těstoviny příjemné, artyčok nemá příliš výraznou chuť, ale bylinky ji pěkně podtrhnou. Verdikt: 4 gurmáni
Oh, to bych na první pokus neviděla tak vydařeně :) ale děkuju, určitě je ideální na těsto mít takový ten speciální mlýnek/plackovač :), který já tedy nemám, ale jestli máš praxi s těstem na nudle, tak to na těstoviny už bude hračka :)
Tak ty jsou parádní!!! Doma děláváme domácí leda flíčky :) (mnam!), ale tohle je naprosto luxusní. Kdyby mě neděsilo plnění, pustím se do něčeho podobného :)
Jak z restaurace přímo v Itálii :) Domácí těstoviny chci zkusit už dlouho, zatím jediným úspěchem jsou nudle do polévky :))
OdpovědětVymazatOh, to bych na první pokus neviděla tak vydařeně :) ale děkuju, určitě je ideální na těsto mít takový ten speciální mlýnek/plackovač :), který já tedy nemám, ale jestli máš praxi s těstem na nudle, tak to na těstoviny už bude hračka :)
VymazatMy ten plackovač máme doma, ale vůbec ho nevyužíváme. Většinou se nikomu nechce hledat a "instalovat" :)
VymazatTak ty jsou parádní!!!
OdpovědětVymazatDoma děláváme domácí leda flíčky :) (mnam!), ale tohle je naprosto luxusní. Kdyby mě neděsilo plnění, pustím se do něčeho podobného :)
Chce to, aby náplň byla spíše tužší konzistence a pak to jde samo :)
VymazatJá jsem domácí těstoviny také ještě nedělala, ale tyhle vypadají náramně! Tak ať se daří v dalších kulinářských testech:-)
OdpovědětVymazatMilá Jano, děkuju Vám moc! Přeji ať se také daří, ve všem do čeho se pustíte!
Vymazat