Jak tak píšete, tak asi celer není zrovna moc oblíbený...,ale ve spojení s cukrem opravdu není špatný, je to taková zajímavá nová chuť a teď v tomto období určitě dodá potřebné vitamíny. Ze všech celerových receptů je sorbet nejlepší. Zkusila jsem ho také připravit bez bílku a myslím, že rozdíl je jen trochu v konzistenci, směs je bez něj více krystalická, chuťově příjemná, verditk: 4 gurmáni
No na řapíkatý celer mám chuť jednou za čas, asi když tělo chce daný vitamíny v něm... ale sakra tyhle fotky jsou tak pěkný, že bych do sorbetu šla hned! Asi se inspiruji
OdpovědětVymazat:) tak to jsem ráda
VymazatTrošku mi to připomnělo, jak jsem kdysi ve Florencii narazila na krámek se zmrzlinami se samými zeleninovými příchutěmi :) Ale fotky jsou opravdu krásné a nějaký ten vitamín by se zrovna hodil :)
OdpovědětVymazat:) určitě, toto období si o ně přímo říká!
Vymazat