21. 2. 2014

Vaření 10: Celerovo-citronový sorbet

Jak tak píšete, tak asi celer není zrovna moc oblíbený...,ale ve spojení s cukrem opravdu není špatný, je to taková zajímavá nová chuť a teď v tomto období určitě dodá potřebné vitamíny. Ze všech celerových receptů je sorbet nejlepší. Zkusila jsem ho také připravit bez bílku a myslím, že rozdíl je jen trochu v konzistenci, směs je bez něj více krystalická, chuťově příjemná, verditk: 4 gurmáni











4 komentáře:

  1. No na řapíkatý celer mám chuť jednou za čas, asi když tělo chce daný vitamíny v něm... ale sakra tyhle fotky jsou tak pěkný, že bych do sorbetu šla hned! Asi se inspiruji

    OdpovědětVymazat
  2. Trošku mi to připomnělo, jak jsem kdysi ve Florencii narazila na krámek se zmrzlinami se samými zeleninovými příchutěmi :) Ale fotky jsou opravdu krásné a nějaký ten vitamín by se zrovna hodil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) určitě, toto období si o ně přímo říká!

      Vymazat